Контакт Центар / 078-219-978 / 078-219-976 / Пон-Сабота 10:00 - 17:00

Sportikum

Стапи во контакт

Нашата локација

Маршал Тито 1/10

Северна Македонија, Куманово

Контакт телефон:

078-219-978 // 078-219-976

078-219-978

Контакт е-маил

sportikum.mk@gmail.com

или преку порака од формата