Контакт Центар / 078-219-978 / 078-219-976 / Пон-Сабота 10:00 - 17:00

Sportikum

Веб страната користи колачиња за да ви овозможи најдобро искуство на истата.

За Спортикум

Нашата мисија се базира на проширување на атлетскиот потенцијал, подобрување на спортот и континуирано давање најдобра понуда на нашите клиенти.