Контакт Центар / 078-219-978 / 078-219-976 / Пон-Сабота 10:00 - 17:00

Sportikum

РЕКЛАМАЦИЈА

При достава на пратката ве молиме да проверите дали има оштетување на пакетот во присуство на курирот. Доколку има видливи оштетувања, пакетот не треба да го превземате од курирот.
Во овој случај ве молиме да не побарате на тел: 078 219 978 // 078 219 976 или да ни пратите е-маил со свои податоци (број на нарачка) на sportikum.mk@gmail.com и да ги наведете причините поради кои сте одбиле да го преземете пакетот. Нашите оператори ќе ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.

Откако нарачаниот производ ќе ви биде доставен, должни сте веднаш да го прегледате со цел да утврдите дали постојат одредени физички недостатоци на истиот. Доколку има видливи оштетувања потребно е во рок од 24 часа од приемот на пратката да не известите на тел: 078 219 978 или на sportikum.mk@gmail.comНашите оператори ќе ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.